Намушкаха футболист от младежкия национален отбор

0
Нападателите твърдят, че Стефан Трайков ги е провокирал с обиди
Нападателите твърдят, че Стефан Трайков ги е провокирал с обиди

Нападателите твърдят, че Стефан Трайков ги е провокирал с обиди

Футболист на "Добруджа 1919" пострада при нападение в Добрич.

Стефан Трайков, 19-годишен футболист на "Добруджа 1919" и част от националния младежки отбор, е станал жертва на нападение в Добрич. Инцидентът е регистриран на 12 октомври 2024 година на автобусна спирка в града, съобщиха от Областната дирекция на МВР - Добрич.

Спешна медицинска помощ и хоспитализация

Екип на Центъра за спешна медицинска помощ е открил младежа с прободна рана в областта на ребрата. Поради сериозността на нараняването и съмненията за перфорация на бял дроб, Трайков е транспортиран по спешност в Университетска многопрофилна болница за активно лечение "Света Марина" във Варна. Към момента състоянието на пострадалия е стабилизирано.

Задържане на заподозрените

В хода на разследването са задържани двама мъже - на 23 и 30 години. По-възрастният от тях е криминално проявен, а по-младият е познат на органите на МВР - Добрич. Въпреки опита на осъждания извършител да се укрие, той е арестуван на 14 октомври 2024 година.

Правни последствия

Районна прокуратура - Добрич е повдигнала обвинения срещу двамата заподозрени. Даниел Илиев, говорител на Районна прокуратура - Добрич, сподели пред Би Ти Ви: "Обвиняемите твърдят, че са били провокирани от 19-годишния младеж с обиди". Въпреки това твърдение, разследването продължава, за да се изяснят всички обстоятелства около инцидента.

Реакция на феновете

Фен клубът на "Добруджа 1919" излезе с остра реакция след нападението:

"Призоваваме за най-строги наказания за извършителите на този опит за убийство! Призоваваме институциите да се събудят и да спрат да си затварят очите за ежевечерните сбирки на различни "рейсъри", пияни и дишащи балони (а и не само) пред Стоматологията, за които целия град знае! Нека този тормоз бъде спрян, нека Добрич да не става все по-страшен за нашите деца!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари