Намериха шофьорката, блъснала дете в Пловдив

0
41-годишна жена е заловена часове след инцидента
41-годишна жена е заловена часове след инцидента

41-годишна жена е заловена часове след инцидента

Служители на сектор „Пътна полиция" - Пловдив започнаха разследване след сигнал за пострадало 13-годишно момиче при пътен инцидент. Произшествието е станало около 07:00 часа на Коматевско шосе в град Пловдив.

По първоначална информация, тийнейджърката пресичала на пешеходна пътека, когато била ударена от автомобил марка „Мерцедес". Водачката на превозното средство напуснала местопроизшествието, без да уведоми органите на реда, както изисква законът.

В резултат на съвместните оперативно-издирвателни действия между служителите на сектор „Пътна полиция" и Първо Районно управление - Пловдив, само часове след инцидента е установена самоличността на издирваната шофьорка.

Издирваната 41-годишна жена се е явила в сградата на сектор „Пътна полиция", където ще бъде тествана за употреба на наркотични вещества. Случаят се разследва от сектор „Разследване на престъпления по транспорта" под надзора на Районна прокуратура - Пловдив.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Симпозиум на гинеколози. На подиума се качва председателят и почва реч:
- Колеги, къде бъркаме?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари