Намериха 31-годишен футболист мъртъв в басейна на дома му

0
Мистериозна смърт в Атина: Играч на Панатинайкос загуби живота си при неизяснени обстоятелства
Мистериозна смърт в Атина: Играч на Панатинайкос загуби живота си при неизяснени обстоятелства Снимка: Асен Игнатов / Архив

Мистериозна смърт в Атина: Играч на Панатинайкос загуби живота си при неизяснени обстоятелства

Футболната общност е в шок след внезапната кончина на 31-годишния английски футболист Джордж Балдок, който бе открит мъртъв в дома си в Атина. Играчът на гръцкия гранд Панатинайкос е бил намерен в басейна на своя дом в сряда, 9 октомври 2024 година.

Според информация от гръцки медии и Би Би Си, трагедията е разкрита, след като съпругата на Балдок, която в момента се намира в Англия със сина им, не успяла да се свърже с него. Разтревожена, тя се обадила на хазяина на къщата в Атина, молейки го да провери какво се случва.

При пристигането си в имота, хазяинът направил шокиращото откритие - безжизненото тяло на Балдок в басейна. Незабавно е било потърсено съдействие от спешните медицински служби, но за съжаление, пристигналият екип само констатирал смъртта на футболиста.

Към момента не са оповестени допълнителни подробности относно обстоятелствата около внезапната смърт на Балдок. Властите все още не са излезли с официално изявление за причините, довели до този трагичен инцидент.

Джордж Балдок, който освен британско имаше и гръцко гражданство, бе ключова фигура в състава на Панатинайкос. Преди трансфера си в гръцкия клуб, той бе част от английския Шефилд Юнайтед в продължение на седем години, където си спечели уважението и обичта на съотборници и фенове.

Шефилд Юнайтед официално изрази своята скръб чрез съобщение в социалните мрежи: "Sheffield United Football Club е шокиран и изключително натъжен да научи за кончината на бившия играч Джордж Балдок. Защитникът напусна клуба през лятото след седем години на Bramall Lane и беше изключително популярен сред привържениците, персонала и съотборниците си..."

Новината за преждевременната смърт на Балдок предизвика вълна от съболезнования в социалните мрежи. Фенове, бивши съотборници и футболни клубове изразяват своята скръб и споделят спомени за талантливия защитник.

Трагедията повдига въпроси за безопасността и здравето на професионалните спортисти, както и за важността на редовните медицински прегледи. Очаква се в следващите дни да бъдат разкрити повече подробности около този трагичен инцидент, който разтърси футболния свят.

Футболната общност остава в траур, докато чака повече информация за обстоятелствата около кончината на Джордж Балдок. Неговата смърт е огромна загуба не само за близките и феновете му, но и за целия футболен свят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари