Глобиха баща, пребил детето си в Гложене

0
Родителят е причинил лека телесна повреда на дъщеря си
Родителят е причинил лека телесна повреда на дъщеря си

Родителят е причинил лека телесна повреда на дъщеря си

Районната прокуратура – Враца, Териториално отделение – Козлодуй, наложи административно наказание глоба в размер на 500 лева на родител от село Гложене за извършено домашно насилие над непълнолетната си дъщеря. Делото беше разгледано след като на 16 януари 2024 година мъжът е нанесъл удари с ръце, дървен прът и пластмасова тръба в областта на главата и тялото на детето си.

Според обвинението, с действията си бащата е причинил лека телесна повреда на дъщеря си, като насилието е било както физическо, така и психическо. Съдът призна мъжа за виновен, но той бе освободен от наказателна отговорност и вместо това му бе наложено административно наказание под формата на глоба.

Това решение на съда показва сериозността на случаите на домашно насилие, дори когато нанесените наранявания са с лека телесна повреда. Важно е да се отбележи, че подобни действия срещу деца могат да имат дълготрайни психически и емоционални последствия. Прокуратурата и съдът във Враца показаха готовността си да прилагат законовите мерки, дори и в случаи на по-леки физически наранявания, с цел защита на децата и предотвратяване на бъдещи инциденти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    И какъв е смисълът
    от глобата?Утре ще в пребие и тя няма да може да сигнализира,ще бъде заплашвана.Тормозът няма да спре.Социалните трябва да следят случая.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари