Наистина ли няма кой две седмици да реагира и да свърши малко работа в този град?

2

Опасна дупка на булевард " Неофит Бозвели" в Русе остава незапълнена повече от две седмици

Опасна дупка на булевард " Неофит Бозвели" в Русе остава незапълнена повече от две седмици, предизвиквайки сериозно недоволство сред жителите на града. Г-жа Коева, активен член на фейсбук групата "Русе", сподели в своя публикация на 13 юли 2024 година, че първият сигнал за този проблем е подаден още на 1 юли в групата "Сигнали към Община Русе".

"Първият сигнал за тази дупка на улица "Бозвели", която сигурно води към долната земя, подадох в групата "Сигнали към Община Русе" на 1 юли 2024 година. Днес е 13 юли 2024 година, за двете седмици от първия сигнал тя се е доразлистила и най-вероятно я чакаме да върже нещо, което да оберем", пише Коева в своята публикация. Тя подчертава, че за този период дупката се е разширила значително и въпреки многобройните сигнали и оплаквания, няма реакция от страна на местните власти.

Този случай предизвика сериозна полемика сред жителите на Русе, които се обединяват около мнението, че Общината не изпълнява своите задължения и не реагира навреме на сигналите за опасности по пътищата. В своя пост, Коева също така изразява разочарование от липсата на действие от страна на общинските служители, като казва: "Вярно ли е, че няма кой две седмици да реагира и да свърши малко работа в този град, защото като се замисля, на мен няма да ми платят и стотинка, ако не си върша работата за която получавам заплата."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    19
    Путин Хуйло
    С никнейма си Българин (въпреки че съм хомосексуален бесарабски циганин) исках да кажа,че щом Общината не си върши работата,значи трябва да се подават жалби в Административния съд,иначе аз бях модератор на Обществен лайномет,но след като дъртата чубра Рена не я избраха за кмет,ми спряха тролската надница и ме пуснаха да заработвам тук с едни и същи опорки от поне 20 никнейма. Естествено аз съм толкова тъп,че веднага си личи по еднообразните лафчета кой съм...
  • 3
    18
    Българин
    От какво сте недоволни Русенци ??? Като четохте глупостите на FB групата "Обществен лайномет", като се захласвахте по простотията на "мустакатия еколог" и желанието му за "русенски референдум" за изгонване на инвеститори, като лапахте мухите носещи се от трупа на БСП/бкп, тогава не бяхте недоволни. Сега що сте недоволни от "великия" нисовски кмет ПенчУ ?!?!
  • 4
    17
    Цеко
    Като не гласувате така е! Бай Ганьо трябва по-често да се сменя във властта защото се самозабравя. За справка Борисов 12 години на власт,Пенчо ще направи 8........
  • -1
    16
    Пенчу до 15
    Искаш ли да ти запълня дупката ?
  • -3
    15
    До по- долният коментиращ
    Ти си болен човек!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари