Найджъл Фараж успя да стане депутат от осмия път

1
Лидерът на  "Реформаторски блок на Обединеното кралство" сравни успеха на партията си със земетресение в политиката
Лидерът на "Реформаторски блок на Обединеното кралство" сравни успеха на партията си със земетресение в политиката Снимка: Facebook

Лидерът на "Реформаторски блок на Обединеното кралство" сравни успеха на партията си със земетресение в политиката

Бившият член на Европейския парламент Найджъл Фараж, известен като "г-н Брекзит", направи изявление в социалната мрежа Х, което подчертава успехите на крайнодясната партия "Реформаторски блок на Обединеното кралство". Фараж изразява увереност в новоизбраните членове на парламента и бъдещето на партията.

Фараж, който получи прозвището "г-н Брекзит" от бившия президент на САЩ Доналд Тръмп заради основната си роля в убеждаването на мнозинството британци да гласуват за излизане от Европейския съюз през 2016 година, сподели следното:

„Ричард Тайс и Рупърт Лоу ще бъдат изключителни колеги в парламента и ще поставят британския народ на първо място. 'Реформаторски блок на Обединеното кралство' предизвика земетресение тази вечер - и ние тепърва започваме.“

Изборен успех и нови лица в парламента

Партията "Реформаторски блок на Обединеното кралство", оглавявана от Найджъл Фараж, се очаква да има 13 депутати според екзитполовете. Този успех бележи важен момент за Фараж, който успя да стане депутат от осмия път. Заклетият евроскептик досега беше вечен губещ в Уестминстър, но сега той и партията му постигат значителен пробив в британската политика.

Ричард Тайс и Рупърт Лоу: Новите надежди

Ричард Тайс и Рупърт Лоу, споменати в публикацията на Фараж, са новите попълнения в британския парламент. Тайс, бизнесмен и политик, е познат с твърдата си позиция относно Брекзит и необходимостта от реформи. Лоу, също така известен с консервативните си възгледи, има опит в областта на финансите и индустрията. Те ще играят ключова роля в изпълнението на визията на "Реформаторски блок на Обединеното кралство" за по-силна и независима Великобритания.

Политическо земетресение и амбициозни планове

Успехът на "Реформаторски блок на Обединеното кралство" е сравнен със земетресение от самия Фараж, който подчерта, че партията му тепърва започва. Това показва амбицията и решимостта на партията да доведе до значителни промени в управлението на страната.

Изявлението му: „'Реформаторски блок на Обединеното кралство' предизвика земетресение тази вечер — и ние тепърва започваме.“ ясно посочва, че партията планира да продължи с активни действия и реформи, които ще поставят британския народ на първо място.

Предизвикателства и бъдеще

Независимо от постигнатите успехи, Фараж и неговите съмишленици ще се сблъскат с множество предизвикателства в бъдеще. Въпроси като търговията, имиграцията и националната сигурност ще изискват сериозни решения и стратегически действия. Фараж, който е известен със своята твърдост и решителност, ще трябва да докаже, че може да изпълни обещанията си и да води страната към нови успехи.

Изявлението на Найджъл Фараж в социалната мрежа Х подчертава новия етап в развитието на "Реформаторски блок на Обединеното кралство" и значимия му успех на последните избори. С 13 депутати в парламента и нови надежди в лицето на Ричард Тайс и Рупърт Лоу, партията изглежда готова да се утвърди като важна сила в британската политика. Предстои да видим дали Фараж и неговите съмишленици ще успеят да реализират своите амбициозни планове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари