Надя Чолакова: Брендо се прибра, за да се пенсионира

0
Според мен доброволното му предаване е един знак, че той иска да си излежи присъдата, подчерта хроникьорът на българската мафия
Според мен доброволното му предаване е един знак, че той иска да си излежи присъдата, подчерта хроникьорът на българската мафия Видео: NOVA

Според мен доброволното му предаване е един знак, че той иска да си излежи присъдата, подчерта хроникьорът на българската мафия

Защо и как Евелин Банев, по прякор Брендо, се прибра у нас? Ще говори ли и трябва ли някой да се страхува от това, което има да разкаже? Темата в студиото на „Събуди се” коментира журналистът и автор на поредицата "Живей бързо" по NOVA Надя Чолакова.

Предполагам, че Брендо се прибра, за да се пенсионира след дългото издирване, и след като дълго време беше в неизвестност. Това публично беше написано на няколко места. Дори и аз съм го казвала публично – че той е дошъл с това бръмчащо самолетче, което е минало с шестима души през няколко държави от НАТО”, заяви тя.

По думите ѝ „трябва да се види дали има негови отпечатъци и колко души са пътували с този самолет”. „Ние все пак не знаем тук ли е бил, разхождал ли се е, обикалял ли е? Какво да кажем за човек с дузина и най-различни паспорти. Има много версии къде е бил. Мисля, че Калин Стоянов би могъл да бъде по-конкретен по този въпрос”, подчерта Чолакова.

Тя коментира и хипотезите, които се появиха във връзка с доброволното предаване на Брендо, а именно, че е болен, че са му свършили парите, че иска да лежи в затвора по-малко. „При толкова много имоти и толкова дълъг – 30-годишен, трудов стаж в един тесен профил – дълбоко се съмнявам, че ще се регистрира в Бюрото по труда и е отишъл в затвора, за да го хранят с хубава храна и да търси покрив над главата си. Според мен това е един знак, че той иска да си излежи присъдата. И второ – че се пенсионира. Ще има предложение да му се акумулират присъдите, което означава, че ако това се случи – той ще лежи доста по-малко”, подчерта журналистът.

Чолакова изрази увереност, че „е напълно възможно Брендо да се пенсионира”. „Ако иска да живее… трябва да го направи. Според мен предаването му на властите беше очевидно по негово желание. Очевидно вся суматоха с появата си. Беше като на кино, а Брендо се знае, че е доста рисков играч, екстремен, пада си по провокации. След първия си роман, който написа, беше загатнато, че той има нужда от уединение, за да напише втората си книга”, заяви тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Петя
    Май си получила заема,защото си ELENA 69,а не12.
  • -1
    1
    ELENA12
    В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари