Над 600 населени места у нас са под воден режим

1
Все повече селища у нас се изправят пред проблеми с водоснабдяването
Все повече селища у нас се изправят пред проблеми с водоснабдяването

Все повече селища у нас се изправят пред проблеми с водоснабдяването

Над 600 населени места в страната вече са с режим на водоснабдяване.

Броят на засегнатите населени места с режим на водата в България продължава да нараства. Според последните данни на Асоциацията на природните паркове, вече над 600 населени места нямат достъп до редовно водоснабдяване. За месец, броят на тези селища се е увеличил със 142, като само през първата седмица на септември към списъка са добавени още 25.

Най-сериозно е положението в регионите на Търговище, Хасково и Перник, където ситуацията остава критична. Националната телевизия БНТ съобщава за засилено внимание в тези райони, където се предприемат допълнителни мерки за справяне с кризата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    До 1, прав си човече
    С нечовешки тормоз да се махнат от домовете си и на безценнца да дадат земите си. И да пращят по всички шевове алчните производители на ел.енергия.Зелена енергия - глупости за наивници, една голяма лъжа.
  • 4
    1
    ...
    Щелта е една, районите да бъдат обезлюдени. Като ги оставиш без вода, колко дълго могат да изтраят там хората ? Не ви ли е ясно защо не решават този проблем ?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари