Над 51% протестен вот срещу статуквото

0
Ясен знак за отвращението на хората от евроатлантическото статукво
Ясен знак за отвращението на хората от евроатлантическото статукво Снимка: БГНЕС

Ясен знак за отвращението на хората от евроатлантическото статукво

Представителят на коалиция „Синя БългарияВиктор Блъсков изрази остро мнение в социалните мрежи относно резултатите от последните политически избори и наклоните на избирателите. Според Блъсков, ако скоро се стигне до нови избори през март, "евроатлантическите" формации трябва да обърнат сериозно внимание на протестния вот, който надвишава 51% и идва от партии като „Възраждане“, БСП, АПС, ДПС, ИТН, МЕЧ и „Величие“.

Блъсков твърди, че този резултат е израз на протест срещу установеното статукво и представлява реално мнозинство. Според него, народът ясно показва своето отвращение към евроатлантическата политика, която доминира в момента, но същевременно не отхвърля идеята за европейската интеграция на България.

В изказването си той добавя, че има нужда от нови политически формации, които да са „умерено патриотични“ и способни да предложат истинска алтернатива на сегашното управление. Според него, тези формации трябва да представляват хора, които се грижат за България, без да изоставят европейските ценности, и в същото време не искат да "слугуват на Европа".

„Приятно изненадан съм, че доста хора явно достигат до този извод“, коментира Блъсков, посочвайки, че остава само да се направят нужните стъпки, за да може това мнение да стане реалност на следващите избори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Българин
    Тотално сриване на ДеБил-ПеПерастката сган,честито на всички нормални българи!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари