Над 1000 русенчета чакаха на опашка за автограф от инфлуенсърите Йоан Петър и Мъци

1

Онлайн идолите стартираха турнето "Аре бате" от Русенската библиотека

На 28 август, повече от хиляда тийнейджъри и деца от Русе се събраха в задния двор на местната библиотека, за да посрещнат своите онлайн идоли – известните тик-токъри Йоан-Петър и Мартин Светославов-Мъци. Събитието, което беше част от турнето ARE BATE, превърна Русе в първата спирка от тазгодишното издание на това популярно турне, което двамата инфлуенсъри провеждат за трета поредна година.

Вълнение и търпение под открито небе

Очакването на младите фенове започна рано следобед и продължи повече от час, докато нетърпеливо чакаха появата на своите кумири. Въпреки дългото чакане, множеството не загуби ентусиазма си, демонстрирайки колко обичани са Йоан-Петър и Мартин Светославов-Мъци сред младежите. Въпреки че това беше първото им посещение в Русе, интересът към тях бе огромен, а събитието – истински успех.

Взаимодействие с феновете

По време на събитието, двамата тик-токъри отделиха време да се срещнат с всеки един от своите последователи. Феновете имаха възможността да се снимат с тях, да получат автографи и да закупят специални артикули, включително книги и мърчандайз. За много от присъстващите това бе дългоочаквана възможност да се докоснат до своите идоли и да създадат незабравими спомени.

Изненади за присъстващите

Организаторите на събитието и спонсорът – сладкарница „Неделя“, допълнително зарадваха феновете с изненада. Пет ваучера за торта „Червено кадифе“ бяха разиграни на случаен принцип сред присъстващите, което допълнително повиши настроението на събитието.

ARE BATE TOUR 2024 продължава

След успешното начало в Русе, турнето ARE BATE TOUR 2024 продължава своя път из България, като следващите спирки включват градовете Ямбол, Харманли, Хасково, Пловдив, Петрич, Велинград и Видин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    10
    Зрител
    За първи път чувам за тези незнайни за мен инфлуенсъри.
  • 1
    9
    Иво Инжев Минжев
    Аз съм къци пръци -лицемерен ку му нист третополов журналист.Въпроса е :-Какво правят родителите там с малките олигофренчета?
  • 15
    8
    Геро
    Отвратително падение! Тия трябва да се забранят.Вижте колко родители се радват.Упреквам библиотеката,че е приютила тия Мъцита.
  • 12
    7
    daskal
    Започва да става много страшно.
  • -3
    6
    русе
    PROMITI MOZUCI !!! DEGRADACIA!!! Пак гласувайте за тия !!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Русенец
    Преди две-три седмици по улица Чипровци, близо до училището , падна високо изсъхнало дърво през деня и , слава Богу, не...
  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...