МВР - Варна: Патрулка е напълно унищожена при удар на магистрала "Хемус"

0
От полицията във Варна съобщиха как се е стигнало до пътния инцидент
От полицията във Варна съобщиха как се е стигнало до пътния инцидент Снимка: Вестник "Девненски възход"

От полицията във Варна съобщиха как се е стигнало до пътния инцидент

ОДМВР - Варна излезе с официална информация за катастрофата на магистрала "Хемус", за която писахме по-рано днес.

От пресцентъра на полицията твърдят, че патрулният автомобил е напълно унищожен при удар от кола. На снимки, споделени в социалните мрежи се вижда, че полицейският автомобил е със значителни щети по задната част.

Тази сутрин около 6:47 часа беше регистрирано тежко пътно-транспортно произшествие на автомагистрала "Хемус" в района на квартал "Повеляново", близо до 406-ти километър в посока Варна. Инцидентът започнал, когато лек автомобил "Фолксваген" предприел изпреварване и закачил движещото се пред него "Рено". След сблъсъка, вторият автомобил се завъртял и спрял в разделителната мантинела, съобщиха от ОД МВР - Варна.

Екип от Районно управление - Девня бързо се отзовал на мястото, поставил сигнални конуси на пътното платно и започнал работа по инцидента. В този момент, друг автомобил - "Голф", според водача заслепен от слънчевите лъчи, преминал през сигналните съоръжения и се блъснал в полицейския автомобил.

В резултат на тази верижна катастрофа, патрулният автомобил е напълно унищожен.

74-годишният шофьор на първоначално удареното "Рено" е с фрактура на таза и е оставен за наблюдение в отделението по ортопедия, без опасност за живота. Всички участници в инцидента са дали отрицателни проби за алкохол и наркотични вещества.

По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    русе
    Само да кажа, че колата не е тотал. Заден мост, заден десен калник, под багажник, задна броня, заден капак , стоп десен + още дреболии - всичко за 10-12 000лв. Тия Шкоди са по 20 - 22 000лв, т.е. тоталът е при над 16-17 000лв!!! Ама на момчетата им се карат БМВ, а не Шкоди....
  • 1
    3
    Малийййййй!
    Какви конуси на автомагистрала, бе, да ви еба майката, тъпа, ченгеджийска?!! Нормални ли сте при скорост 140, легално 149 км/ч , да „обезопасите“ ПТП-то с конуси?!!! Виждали ли сте в нормалните държави как се прави това?!! Дано следващият път да сте ВЪТРЕ в патрулката, когато някой камион я нацели при така „обезопасено“ от вас, умници, ПТП!
  • 6
    2
    Русенец
    Който е пътувал в Германия, знае там как се обезопасява при инцидент на магистрала.
  • 0
    1
    123
    Наибал съм и майката. 24 снимки из цялата страна и е избита пара за още по-нова. Беемветата да ме мислите, че мафиотите отделиха залък от устата си за да уредат полицията. Аха ! Всяка патрулка е взета от снимков материал из храсталаците. Казаха им, снимайте плебса до дупка, както ви е угодно и ще ви вкараме в спортни коли. Чува се дори от полицаи, че са имали дневни квоти за оснимане. Така че БъХъ че някой помлял патрулка.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, тате, какво е ГМО?
- Мм, как да ти го обясня... МЕЧО ПЛЪХ, примерно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари