МВР - Русе пуска номера по избор за серия КХ от 8001 до 9000

0
Заявленията ще се приемат в сектор „Пътна полиция“ до изчерпване на номерата
Заявленията ще се приемат в сектор „Пътна полиция“ до изчерпване на номерата Снимка: Архив

Нова възможност за шофьорите в Русе - стартира записването за специални регистрационни номера

От 24 септември 2024 година любителите на атрактивни автомобилни регистрационни номера в Русе ще имат шанса да се сдобият с уникален знак за своето превозно средство. Сектор "Пътна полиция" при Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР) - Русе обяви началото на приема на заявления за предоставяне на право за ползване на регистрационен номер по избор от серия КХ, обхващаща номерата от 8001 до 9000.

Процесът на кандидатстване ще започне точно в 09:00 часа на 24 септември и ще продължи до изчерпване на наличните номера или до приключване на цялата серия. Това дава възможност на жителите на крайдунавския град да персонализират своите автомобили с отличителни номера, които могат да отразяват лични предпочитания или да носят специално значение за притежателите си.

За улеснение на гражданите, заявления могат да бъдат подавани не само на място в сектор "Пътна полиция", но и чрез автоматизираната информационна система за предоставяне на електронни административни услуги на МВР.

За допълнителна информация и въпроси, свързани с процедурата, гражданите могат да се обръщат към сектор "Пътна полиция" - Русе на телефон 082/88 28 21.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Банкянска Тиква
    МВР да се закрива и да се прехвърлят задълженията им към мутрите от ТОЛ-а! Те и без това не ман ми пълнят шкафчетата с пачки и кюлчета!
  • 2
    1
    Любопитен
    Пътна полиция търговско дружество ли стана? А данък печалба плащат ли? А осигуровки на управителя и служителите?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари