МВР - Русе пуска номера по избор за серия КХ от 6001 до 6500

1
Заявленията ще се приемат в сектор „Пътна полиция“ от 9:00 часа на 24 юли 2024 година
Заявленията ще се приемат в сектор „Пътна полиция“ от 9:00 часа на 24 юли 2024 година Снимка: Архив

Заявленията могат да бъдат подавани както лично, така и чрез автоматизираната информационна система за предоставяне на електронни административни услуги

От 9:00 часа на 24 юли 2024 година започва прием на заявления за регистрационен номер по избор в серия КХ от 6001 до 6500, съобщиха от ОДМВР - Русе.

Желаещите могат да се възползват от възможността да изберат предпочитан регистрационен номер в новата серия.

Заявленията могат да бъдат подавани както лично, така и чрез автоматизираната информационна система за предоставяне на електронни административни услуги на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    До малка пишка
    Така е,номера еднакви и пистолет до колене не правят ПеНиСа от 13 до 27 см. и ф-110.За едната работа се иска да я вършиш качествено ПеНиС,а за другата с пищова нужно е задник.Липсата на последните две не значи че ще видим нещата във височина и ще бъдем изпълнени с резпект и уважение.Действия,действия трябват другари.Кой не може да си върже език на номера,а за пищова да си го тикне в г......ът.
  • 4
    1
    Малка пишка
    Аз съм педя човек с малка пишка,купих си голем джип с номер с еднакви цифри.вече съм висок 2 метра ,арогантен ,играчор ,но пак съм дребен джужак с мъничко пикало.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари