МВР - Русе призовава румънските шофьори да не използват "Waze" при преминаване на Дунав мост

3
Старши комисар Пламен Първанов: Ежедневно следим ситуацията при граничния пункт
Старши комисар Пламен Първанов: Ежедневно следим ситуацията при граничния пункт

Властите остават отворени за предложения за подобряване на трафика

Организацията за контрол на трафика в района на Дунав мост при Русе, въведена за активния туристически сезон, ще продължи да се прилага и занапред. Това стана ясно от изявление на старши комисар Пламен Първанов, директор на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОД на МВР) - Русе, предаде телевизия КИС 13.

"Задължително всеки ден, на място се запознавахме с обстановката в района на Дунав мост", обясни старши комисар Първанов, подчертавайки важността на непрекъснатия мониторинг на ситуацията.

От ОД на МВР - Русе са мобилизирали допълнителни сили за контрол на подходите към Дунав мост. Като част от мерките за оптимизиране на трафика, те са отправили призив към румънските шофьори да не използват навигационното приложение "Waze". Причината е, че то често предлага обходни маршрути с цел избягване на задръстванията по булевардите, което може да доведе до допълнително натоварване на алтернативните пътища.

Въпреки успеха на текущите мерки, от ОД на МВР - Русе остават отворени за предложения относно допълнителни действия, които биха могли да подпомогнат тяхната дейност по осигуряване на безпрепятствен трафик в района.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    Zeiss
    Добре. Сложете данък въздух, данък Слънце... Пуснете телепорта публично.
  • 2
    6
    Мую
    Егати простотията.Ами помолете ги да не си ползват и телефоните хахаха.Идиоти!!!
  • 0
    5
    1125g
    Li no 1125🏴‍☠️🏴‍☠️🔘⚕️◼️🏴‍☠️➖🇦🇨🎵🇲🇶🇲🇶🇸🇮🇹🇷🇲🇨😀😆😂🤣😜😝🥹🥹🤤🥺🤔😒😓😨🧐🧐🧐😩🤮🤢😇😇☠️👻💀☠️💀🌚🌚🌚🌚👽💩💩💩💩🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🦿🦿🦿🦿👎👎👎💅💅💅🤳💅💅💅💅✌️✌️🤘🤘🤽🏄🏊🤽🤽🤽🤽🧕🧕🧕👼👼👼👯👯👯🌿🌿🌷🌷💐💐🪻🪻⚡🌪️🌀🕳️🕳️🌠🌑🌑🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️
  • 6
    4
    Русенец
    Може да накарате митничарите да работят малко повече, защото заради тях целия град беше задръстен постоянно
  • 8
    3
    Дет' се вика:
    Идиоти! Кажи му „полицай“ и не го обиждай повече!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари