МВР получи сигнал за изоставен багаж в София

0
Тревога в столичния квартал "Драгалевци"
Тревога в столичния квартал "Драгалевци"

Тревога в столичния квартал "Драгалевци"

Столичната полиция, екипи на пожарната и спешната помощ бяха мобилизирани след сигнал за изоставен багаж в софийския квартал "Драгалевци". Информацията бе потвърдена от Министерството на вътрешните работи (МВР - София) преди минути.

Според първоначалните данни, подозрителният багаж е забелязан в жилищен район на "Драгалевци", което предизвика бърза реакция от страна на властите. Специализирани екипи незабавно бяха изпратени на мястото, за да оценят ситуацията и да предприемат необходимите мерки за сигурност.

В момента се извършва обстойна проверка на района, като експертите работят за идентифициране на съдържанието на багажа и потенциалните рискове, свързани с него. Жителите на квартала са посъветвани да запазят спокойствие и да следват инструкциите на органите на реда.

Подобни инциденти често предизвикват безпокойство сред обществеността, особено в контекста на повишената бдителност по отношение на сигурността в големите градове. Властите призовават гражданите да бъдат внимателни и да съобщават за всякакви подозрителни предмети или дейности на спешния телефон 112.

МВР - София уверява, че ситуацията е под контрол и че всички необходими мерки за безопасност са взети. Очаква се повече информация да бъде предоставена след приключване на първоначалното разследване на място.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари