МВР - Пловдив търси мъж, снимал жена в пробна в МОЛ

0

От полицията призовават за съдействие за идентифицирането му

МВР - Пловдив търси съдействие за идентифициране на мъж, заснет в пробна в МОЛ.

На 28 май тази година във Второ Районно управление постъпило оплакване от клиентка на магазин за конфекция в МОЛ на булевард „Руски“ в Пловдив. Според нейното свидетелство, докато била в пробната, тя забелязала непознат мъж, който я снимал с мобилния си телефон без нейното съгласие.

Пресцентърът на МВР - Пловдив информира, че за проверка на сигнала са предприети редица оперативни и издирвателни действия. На този етап събраните данни сочат, че извършителят е мъжът от предоставените снимки, разпространени от полицията. Тъй като самоличността му все още не е установена, всяка допълнителна информация би била от голяма помощ на разследващите.

„Апелираме към всички граждани, които могат да разпознаят мъжа от снимките, да се свържат с нас. Анонимността им е гарантирана“, съобщават от МВР - Пловдив.

Гражданите, които имат информация за този мъж, могат да позвънят в дежурната част на Второ Районно управление на телефон 032/932 002. Полицията уверява, че всеки подаден сигнал ще бъде разгледан сериозно и с необходимото внимание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Аз
    Църен е, неговите ще го прикрият.Колко находчиви са станали тия негодяи.Възможно е да играе в полза на и нет специалист.Ще злоупотребят със снимките и ще я търгуват.
  • 8
    1
    Незнаен
    Чикиджии
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Брато, излез. Чакам те долу!
- Не мога, брат! У нас е ад!
- Айде, като заспи сатаната, ела да пием по бира!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари