МВР плаща 400 евро на месец за реклама на Калин Стоянов

2

Калин Стоянов използва служебни ресурси за политическа реклама?

Рекламната кампания на личната страница на Калин Стоянов във Facebook предизвиква сериозни въпроси. Не само, че рекламата е платена с внушителната сума от 400 евро месечно, но според изтеклата информация, тези разходи вероятно идват директно от бюджета на Министерството на вътрешните работи.

Проверката на телефонния номер, който е посочен за активиране на рекламата, показва, че той е стационарен и принадлежи на МВР - София. Това откритие на БОЕЦ навежда на обоснованото предположение, че сумите за реклама на личната страница на министъра се покриват от държавния бюджет, а не от личните му средства. Освен това, електронната поща, използвана за транзакцията, носи името "[email protected]", което също предизвиква въпроси за евентуалната злоупотреба със служебни ресурси.

На този фон, политическата реклама на министър чрез личния му профил вместо чрез институционална страница е не само спорна практика, но и може да се разглежда като форма на злоупотреба със служебно положение. Тези действия се вписват в по-широкия контекст на опитите на Делян Пеевски да запази контрола върху МВР чрез Калин Стоянов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Stoian
    Гласувайте за боклуците,пак,и ще стоите без ток,без вода, президента да изкара армията и военно положение,и всички в ареста,да си говорят през решетките...
  • 18
    1
    ОПГ ГРОБ=ДПС
    Мутрите на Боко Тиквата и Джейлян Свинята ни хабят парите, за да се показват! Пак гласувайте за тези народни изедници!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари