МВР издирва Ангел Тричков

0
Мъжът е в неизвестност от 7 октомври
Мъжът е в неизвестност от 7 октомври Снимка: Личен архив

Мъжът е в неизвестност от 7 октомври

Столичната полиция издирва 83-годишен мъж.

Близките на Ангел Иванов Тричков са в тревога, след като възрастният мъж е напуснал дома си в столицата вчера следобед.

Четвърто районно управление на Министерството на вътрешните работи (МВР) - София е започнало издирвателна акция по молба на семейството му.

Според предоставената информация, Тричков е излязъл от жилището си на 7 октомври 2024 година около 16:00 часа. Оттогава никой не е осъществил контакт с него, което е породило сериозно безпокойство сред близките му.

Описанието на изчезналия мъж включва следните детайли: височина приблизително 176 сантиметра и къса прошарена коса. В деня на изчезването си Ангел Тричков е бил облечен с черен панталон, пуловер на синьо-сиви райета и бежово късо яке. На краката си е носел черни чорапи и сандали в същия цвят.

Особено притеснително е, че според информацията, предоставена от семейството, 83-годишният мъж е дезориентиран, което допълнително усложнява ситуацията и повишава риска за неговата безопасност.

Полицията призовава гражданите за съдействие в издирването на Ангел Иванов Тричков. Всеки, който разполага с информация за местонахождението му или го е виждал след 7 октомври, се умолява да се свърже незабавно с органите на реда. Сигнали могат да бъдат подавани на телефон 112, на стационарния номер 02/9824160 или в най-близкото районно управление на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари