Мотористи закриват сезона с обиколка на Русе

0
Ревът на моторите ще огласи дунавската столица за последно през 2024
Ревът на моторите ще огласи дунавската столица за последно през 2024 Снимка: Lowlanders MC Rousse / Facebook

Ревът на моторите ще огласи дунавската столица за последно през 2024

Русе се готви за вълнуващо събитие, което ще отбележи края на мотосезон 2024. Три известни местни мотоклуба обединяват сили, за да организират грандиозно закриване на сезона, което ще включва събиране на ентусиасти и зрелищна обиколка из града.

Събитието, планирано за 20 октомври 2024 година, е плод на съвместните усилия на мотоклубовете "Дунавски братя" МС, "Lowlanders" MC и "Бели вълци" МСС. Организаторите са получили подкрепата на Община Русе и Областна дирекция на Министерството на вътрешните работи - Русе, като Mall Rousse оказва специално съдействие за реализирането на инициативата.

Официалното начало на събитието е обявено за 12:00 часа на паркинга на Mall Rousse. Организаторите отправят покана към всички мотористи, фенове и любители на двуколесните моторни превозни средства да се присъединят към празненството.

Кулминацията на събитието ще бъде мащабна мотоциклетна обиколка, която ще стартира в 13:00 часа. Маршрутът е внимателно планиран, за да премине през ключови точки в града:

  1. Mall Rousse
  2. Булевард "Липник"
  3. Улица "Никола Петков"
  4. Улица "Тулча"
  5. Улица "Доростол"
  6. Булевард "Съединение"
  7. Булевард "Цар Фердинанд"
  8. Булевард "Цар Освободител"
  9. Улица "Хан Аспарух"
  10. Улица "Хан Крум"
  11. Улица "Борисова"
  12. Централна гара
  13. Булевард "Христо Ботев"
  14. Булевард "Васил Левски"
  15. Обратно по булевард "Христо Ботев"
  16. Булевард "Липник"
  17. Финал отново при Mall Rousse

Организаторите призовават всички участници в обиколката да спазват стриктно правилата за безопасност. Специално внимание се обръща на молбата да не се изпреварва в колоната и да се осигурява безопасен коридор за отбиващите движението моторизирани патрули.​

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари