Мотористи закриха сезона с шествие в подкрепа на донорството

0
Над 30 мотоклуба се включиха в инициативата
Над 30 мотоклуба се включиха в инициативата Снимка: БГНЕС

Над 30 мотоклуба се включиха в инициативата

Столицата стана свидетел на впечатляващо мотошествие днес, което не само отбеляза края на мотосезона, но и привлече вниманието към важната кауза на донорството и трансплантациите. Събитието, организирано съвместно от Изпълнителна агенция "Медицински надзор", 36 мотоклуба и фондация "Искам бебе", премина под мотото "Да на живота!".

Маршрут на шествието

Колоната от мотоциклетисти потегли от сградата на Националния исторически музей, продължи по булевард "България", премина през емблематичния "Орлов мост" и финишира пред Народното събрание. Този маршрут не само осигури видимост на каузата, но и символично свърза ключови места в столицата.

Обединение за благородна кауза

Инициативата демонстрира силата на общността, когато се обединява за значима кауза. Мотористите, известни със своя свободолюбив дух, показаха, че могат да бъдат и носители на важни социални послания, използвайки страстта си към мотоциклетизма за популяризиране на донорството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Мисля си
    Добра идея ама - Те тези за донори не стават. Ако се патнат със 100-150 нейде и всичкото им орган дава фира. Но похвално за участието
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари