Мотористи "откраднаха" булка в Русе

10
Рев на мотори огласи сватбено тържество в дунавската столица
Рев на мотори огласи сватбено тържество в дунавската столица

Рев на мотори огласи сватбено тържество в дунавската столица

Русе стана свидетел на нестандартно сватбено тържество, което привлече вниманието на жителите и гостите на града. На 7 септември 2024 година, дунавският град бе огласен от рева на мотори, съпровождащи празничната церемония на млада двойка.

Около 25 мотористи от Русе се включиха в необичаен ритуал по "крадене" на булката, превръщайки традиционния обичай в истинско зрелище. Колоната от мощни машини ескортира младоженеца до дома на неговата избраница, където според българската традиция трябваше да я "открадне".

След успешното "отвличане", моторизираното шествие съпроводи щастливата двойка до храм "Света Троица", където се състоя венчавката. Тази уникална интерпретация на сватбения ритуал се превърна в истинска атракция за русенци, съчетавайки традиция и модерност по впечатляващ начин.

Събитието демонстрира как местната общност на мотористите в Русе активно участва в социалния живот на града, допринасяйки за създаването на незабравими спомени за младоженците и техните гости.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    16
    Майка на малоумника с плочата...
    Поклон на момчетата. Там са където трябва и в добро и лошо.А за коментарите на тези злобни същества само ще кажа. Господ ви е наказал вече. И точно към номер 15 ти пожелавам да не изпитваш това което аз продължавам да изпитвам. А плочата е там заради хора като тебе, които не ценят нито своя, нито чуждия живот. Господ забавя но не забравя.
  • -4
    15
    Спонсор
    ТОЯ ГРАД СЕ НАПЪЛНИ С МИНГИЯНИ И МАЛОУМНИЦИ НА МОТОРИ! ИМА ПАМЕТНА ПЛОЧА НА ОНЯ МАЛОУМН ИК НА ХРИСТО БОТЕВ! ЗА КАКВО, ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ??? ТРЯБВА ДА СЕ СЪБОРИ!
  • 6
    14
    бавно мислещ
    Без значение от статията, коментарите напоследък са отврат.
  • 4
    13
    до 3
    Тъй като това е първата сватба някога, първия ескорт провеждал се някога и за първи път видиш ли НЕВИЖДАНО никога до сега, когато хората видят сватбен ескорт, сами се сещат "да го пуснат" с предимство и да се насладят на събитието... Just a common sense, така де: здрав разум, толерантност, както ви хареса го наречете... Ама нали са мотори видиш ли, друго си е да се включим с коментар :)
  • 0
    12
    Всеки тук
    Защо сте толкова злобни ,бе хора?Не знаете ли ,че каквото пожелаеш някому ,това те настига.Помислете за децата си,вашите клетви може да настигне тях!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари