Моторист загина след челен удар в кола на пътя Мездра - Роман

0
Транспортиран е в болница в много тежко състояние, където е починал
Транспортиран е в болница в много тежко състояние, където е починал Снимка: Bulgaria ON AIR / Архив

Транспортиран е в болница в много тежко състояние, където е починал

Инцидент на пътя Мездра - Роман отне живота на мотоциклетист.

Фатален сблъсък между мотоциклет и автомобил е станал в неделя, 13 октомври 2024 година, по третокласния път III-103 Мездра - Роман. Инцидентът е възникнал в участъка между селата Горна Кремена и Кален, съобщиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи (МВР), предаде Българската телеграфна агенция (БТА).

Подробности за инцидента

Според предварителната информация, предоставена от МВР, трагедията се е разиграла в зона с остър завой и ограничена видимост. Мотоциклетистът е предприел рискована маневра, в резултат на която се е сблъскал челно с насрещно движещ се автомобил. Силата на удара е била толкова голяма, че водачът на двуколесното превозно средство е бил изхвърлен през страничната мантинела.

Опити за спасяване

Незабавно след инцидента пострадалият мотоциклетист е бил транспортиран до най-близкото лечебно заведение в изключително тежко състояние. Въпреки усилията на медицинския екип, той е починал от получените травми.

Затруднения в движението

От Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) информираха, че вследствие на произшествието движението по засегнатия участък е било временно ограничено. Трафикът е бил пренасочен в една лента, като е въведено двупосочно преминаване под контрола на пътна полиция.

Призив към шофьорите

В светлината на трагичния инцидент, от АПИ отправят настоятелен апел към всички участници в движението да проявяват повишено внимание и да спазват стриктно ограниченията на скоростта, особено в участъци с намалена видимост и сложни пътни условия.

Този трагичен случай подчертава важността на отговорното поведение на пътя и необходимостта от постоянна бдителност при управление на моторни превозни средства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари