Мотор връхлетя върху колата на мъж от Сандрово в Бургаско

1
Мотористът е пострадал, но е без опасност за живота
Мотористът е пострадал, но е без опасност за живота

Мотористът е пострадал, но е без опасност за живота

Мотоциклетист е пострадал при зрелищна катастрофа в Бургаско. Инцидентът е станал на пътя София - Карнобат - Айтос - Бургас при километър 495+960 около 13:15 часа в петък.

Поради липса на достатъчна дистанция мотоциклет „Хонда ХРВ 750“, управляван от руски гражданин, живеещ в Несебър, е блъснал намаляващия скоростта пред него лек автомобил „Ауди А4“ с русенска регистрация, управляван от мъж на 49 години от село Сандрово.

При инцидента мотоциклетистът е получил фрактура на лявата ръка - ключицата, но е без опасност за живота. Той е бил транспортиран в лечебно заведение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какво правите с ракията, която остава?
- Не разбирам въпроса!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари