Мост между световете: Какво ни носи 15-тият лунен ден

0
Открийте силата на интуицията и творчеството в този специален ден
Открийте силата на интуицията и творчеството в този специален ден Снимка: Асен Игнатов / Архив

Открийте силата на интуицията и творчеството в този специален ден

В този особен ден на лунния календар се създава своеобразен мост между световете, отваряйки портал между нисшия и висшия свят. Луната се намира в знака на Рибите до 12:25 часа на 18 септември, създавайки специфична атмосфера и влияние върху нашето ежедневие.

Влияние на Луната в Риби

Периодът се характеризира с отслабване на усещането за реалност. Експертите съветват да се избягва занимаване с важни дела през този период. Мнозина могат да изпитат чувство на самосъжаление и желание за бягство от проблемите. Препоръчително е да се общува с хора, пред които не е нужно да се преструвате.

Интересно е, че интуицията се засилва значително. Това е идеален момент за започване на нови видове творческа дейност. Можете да опитате да рисувате, да пишете музика, текстове, стихове или разкази, или да се пробвате в дизайна.

Астролозите препоръчват участие в благотворителност и помощ на нуждаещите се. За тези, които мислят за здравословни промени, това е подходящ период за започване на гладуване с цел отслабване и пречистване на тялото.

15-ти лунен ден: Период на изкушения

15-тият лунен ден, продължаващ до 19:23 часа, се смята за неблагоприятен. Той е известен като "сатанински" ден, когато човек е изложен на различни изкушения и съблазни. Умът е отслабен и не винаги е в състояние да устои на негативните влияния на околната среда.

Символът на този ден е изкушаващата змия, което не е случайно. Всички тайни могат да излязат наяве, затова се препоръчва да бъдете изключително честни, за да избегнете неудобни ситуации в бъдеще.

Препоръки за 15-тия лунен ден

  • Работете върху себе си и преразгледайте живота си
  • Опитайте се да се освободите от стари и ненужни неща
  • Засилете самодисциплината и не се поддавайте на необуздани инстинкти и емоции
  • Избягвайте конфликти и ограничете контактите с други хора
  • Обърнете специално внимание на храната, която консумирате
  • Не се препоръчва подстригване на косата

Здравни аспекти

Уязвими са ходилата на краката, панкреасът и диафрагмата. Препоръчва се намаляване на физическата активност и натоварването. Денят може да бъде особено опасен за хора с диабет.

Родените на 15-ти лунен ден

Хората, родени на този ден, ще бъдат постоянно изкушавани през живота си. Техен небесен покровител е Свети Георги Победоносец. Тяхната житейска задача е да пречистват мислите си, да се учат и да се усъвършенстват непрекъснато.

Следващият, 16-ти лунен ден, започва от 19:23 часа на 17 септември и продължава до 19:46 часа на 18 септември.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари