Московски съд арестува задочно вдовицата на Алексей Навални

1
Юлия Навални е обвинена в екстремистка дейност
Юлия Навални е обвинена в екстремистка дейност Снимка: БГНЕС

Юлия Навални е обвинена в екстремистка дейност

Басманният съд на Москва постанови задочен арест на ръководителя на правозащитната организация Human Rights Foundation и вдовицата на опозиционния политик Алексей Навални, Юлия Навална. Обвиненията срещу нея включват участие в екстремистка дейност.

Според информация от съда във вторник, Юлия Навална е арестувана по искане на следствието за срок от два месеца. Този период ще започне да тече от момента на екстрадирането ѝ на територията на Русия или от задържането ѝ в страната.

Пресслужбата на московските съдилища потвърди в изявление, че Юлия Навална е обявена за издирване. Въпреки това, към момента на публикуване на информацията, в базата данни на Министерството на вътрешните работи не е имало регистрирана карта на името ѝ, съобщава "Медиазона".

Обвиненията, повдигнати срещу Юлия Навална, могат да доведат до наказание от до шест години затвор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    27
    Дъното
    За да се информирам за курса на турската лира просто отварям коментарната секция на ДунавМост и гледам броя укрофилски коментари. Ако има повече от 20 значи лирата е ударила ново дъно :D Днеска има по над 20 на всяка новина в която се споменава УСрайна и са винаги от един и същ хомосексуалист с козя брадичка и широка халка :D Очевидно цената на турската лира дъно няма :D
  • -2
    26
    Запознат
    Коментарника на сайта е оспамен от фен на "Пълни ПеПеруги", видимо неадекватен .... Да не би Кирчо Тъпото, виден лидер на "Пълни ПеПеруги", да е натоварен с тази задача, да лъска имиджа на гнусната бандеронацистка псевдопартийка, както и покрай имиджа да лъска и още нещо?! Може би малката пишчица на онзи ДеБел и мазен алкохолик Мазол Копейков ?
  • 1
    25
    Дъното
    За да се информирам за курса на рублата просто отварям коментарната секция на ДунавМост и гледам броя русофилски коментари. Ако има повече от 20 значи рублата е ударила ново дъно :D Днеска има по над 20 на всяка новина в която се споменава педераша :D Очевидно цената на рублата дъно няма :D
  • 0
    24
    Мухахаха
    Всъщност сега се сетих,че Куролап Зеленски не е никакъв Президент, защото му изтече мандата на 20 Май и е напълно нелигитимен освен че е и страхлив хомосексуален канален плъх, дефекиращ в куфар, живеещ от 2 години в усмърдян бункер. Единствено може да е "президент" на бандеронацистите, всекидневно хвалещи го по форуми и коментарници.А Путин в момента е в Индия,където договори сделки за милиарди - казват,че БайПън се насрал като чул за какви суми става въпрос!
  • 2
    23
    Запознат
    Коментарника на сайта е оспамен от фен на "въZраждане", видимо неадекватен .... Да не би Милен Психото, виден активист на "въZраждане", да е натоварен с тази задача, да лъска имиджа на гнусната путинярска псевдопартийка, както и покрай имиджа да лъска и още нещо?!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари