Морските хотели предлагат до 30% по-ниски цени през септември

0
Свети Влас, Ахтопол и Обзор предоставят изгодни пакети
Свети Влас, Ахтопол и Обзор предоставят изгодни пакети

Свети Влас, Ахтопол и Обзор предоставят изгодни пакети

С настъпването на септември, цените на хотелите по българското Черноморие рязко се понижиха, като отстъпките достигат до 30%. Спадът в цените започна още в края на август, а в средата на септември се очакват още по-изгодни предложения.

В популярните курорти като Албена, Златни пясъци и Дюни, еднодневните ол инклузив пакети са намалени с 12-13%. Например, почивката в Дюни през септември може да струва 143 лева на ден с включена храна и напитки. В Албена цените падат до 116 лева, а Златни пясъци предлага оферта от 63 лева на ден за четиризвезден хотел, пише СЕГА.

Най-големи намаления обаче се наблюдават в по-малките курорти като Ахтопол, Обзор и Китен, където цените са понижени с над 20 до 30%. Там нощувката може да излезе между 50 и 60 лева на ден, като закуската е включена в цената.

В Свети Влас, някои от хотелите на първа линия намалиха цените на ол инклузив пакетите до 80 лева на ден.

Въпреки по-ниските цени на хотелите, разходите за чадъри и шезлонги по плажовете остават същите, а цените в заведенията по морето продължават да бъдат с поне 20% по-високи в сравнение с миналата година.

Септември месец се очаква да бъде по-топъл от обичайното, с температури, които ще достигат до 37 градуса. След кратко захлаждане в началото на месеца, се очаква горещините отново да се завърнат, а времето ще остане сухо до средата на септември.

Очаква се голям интерес от страна на българските туристи около 6 септември, когато се пада Денят на Съединението, оформяйки тридневна почивка. Традиционно, българите предпочитат да посещават Черноморието през уикендите, като много хотели вече са резервирани за тези дни.

През септември местните власти се стремят да привлекат повече туристи с разнообразни фестивали. В Балчик, от 20 до 23 септември, ще се проведе Международният фолклорен фестивал "Море от ритми", който ще събере 1200 изпълнители. В Царево, на 7 септември, ще се проведе традиционният Рибен фестивал, а край Шабла на 1 септември ще има фестивал на хвърчилата. В Приморско до 4 септември тече музикалният фестивал "Прим фест", а по-късно през месеца са планирани кемп фестивал и ултра крос триатлон „Лъвско сърце“, който ще привлече хиляди участници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Колко хотела
    Един, два или три?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари

  • Мухахахахаха
    Майка ти да еба курва комунистическа ебана в гъза насран да еба в устата да еба - ще ядеш лайна бе,курво вмирисана...
  • ...
    Кръвожадните еврюги вилнеят, колят и бесят ! Никой не казва и копче. Но укронацистите са представяни за жертви, въпреки че са...
  • Фъй дъ РФ
    Ебаният в гъза комунистически хуйолап вече и от името си се отрича,сигурно ще се казва вече минетчо хахаха
  • Учуден
    Не съм учуден,че ебаната в гъза и устата комунистическа курва пак се прави на мъж,явно кремълските цигани са му се изредили...
  • Райчо
    При положение, че тираджията отнася 2 автомобила в лявата лента, за какво се бави толкова този съд ?!?!?! Ясно е като бял ден...