Момче с тротинетка помете възрастна жена в Габрово

0
Жената е с мозъчно сътресение, а момчето е с хематом на главата и охлузни рани
Жената е с мозъчно сътресение, а момчето е с хематом на главата и охлузни рани Снимка: Андрей Кючуков / БТА

Жената е с мозъчно сътресение, а момчето е с хематом на главата и охлузни рани

На улица „Щастие“ в Габрово се разигра драматичен инцидент, при който 13-годишно момче удари 70-годишна жена, докато управляваше индивидуално електрическо превозно средство. За инцидента потвърдиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи в Габрово.

По информация от полицията, произшествието се е случило, когато младежът изгубил контрол над електрическата тротинетка и навлязъл в насрещното движение. Там той блъснал жената, която се е движила по улица „Щастие“ в посока улица „Аврам Гачев“.

След удара възрастната жена е с мозъчно сътресение, докато момчето е с хематом на главата и охлузни рани. Незабавно на място е пристигнал полицейски екип, който е направил преглед на ситуацията и е взел проби за алкохол от двамата участници в инцидента. За щастие, и при момчето, и при жената резултатите от тестовете за алкохол са били отрицателни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    Русе Последни Новини
    Русе се напълни със зелени тротинетки.Само забележете кой къде ги е захвърлил или изоставил На най-невероятни места на завой,до знаци,между коли със задницата на лентата.Разнообразна работа.Защо го правите бе хора? Защо създавате опасност за ПТП или друго произшествие?
  • 0
    6
    Мунчо
    Тази снимка е от катастрофа с ТУРТУРетка в Русе. Не е от Габрово.
  • 8
    5
    23t23t23t
    "инцидент, при който 13-годишно момче удари 70-годишна жена" "За щастие, и при момчето, и при жената резултатите от тестовете за алкохол са били отрицателни." - Това някаква пародия ли е или на мен нещо ми убягва? Това звучи, сякаш е сюжет за анимационен филм. Или просто живеем в свят заобиколени от абсолютни олигофрени (някои от които на отговорни позиции) и аз просто още не мога да свикна?
  • 10
    4
    русенец
    А сега да видим какво ще каже прокуратурата, която поиска отмяна на русенската наредба за контрол върху убийците на тротинетки. Най-накрая се намериха съветници, които поеха кръста да предложат тези непопулярни мерси, имаха смелостта, намериха се и съветници да гласуват за това /естествено без съветниците ПеПеДеБили/, и накрая се намери услужлив прокурор да я вкара в съда. Да видим колко хора още ще станат жертви на тротинеткаджиите. АБЕ ХОРА, НА УЛИЦИТЕ И ПЛОЩАДИТЕ СА НАШИТЕ ДЕЦА, НАШИТЕ РОДИТЕЛИ, НАШИТЕ БАБИ И ДЯДОВЦИ.
  • 9
    3
    Докога
    Бе хора!!! Вече е необходимо, ние обикновените пешеходци да се заемем с тях!!Бутаме ги наред,да падат и това е!!! Не виждате ли,нищо не ги спира!!!! Око за око,зъб за зъб!!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари