Момче без книжка е единият от шофьорите при фаталната катастрофа на пътя София - Варна

1
При инцидента загинаха двама души
При инцидента загинаха двама души

При инцидента загинаха двама души

Двама души загинаха при катастрофа на главния път София - Варна. Сблъсъкът е между два автомобила - единият таксиметров, предава NOVA. Загинали са шофьорът на таксито и пътникът в него. Инцидентът е станал при разклона за село Кесарево, Община Стражица.

Другият автомобил е управляван от 17-годишно момче от Златаришко. То също е пострадало. Откарано е във Великотърновската болница. По първоначална информация тийнейджърът е с фрактури на краката. Пробата му за алкохол е отрицателна. Ще му бъде взета кръвна проба за химичен анализ.

Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнало досъдебно производство. Участъкът временно е затворен за движение. Екипи на полицията отклоняват автомобилите през село Моравица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    циган
    ромче с лимонче
  • 2
    2
    Риторик
    Саму седясе! Само гей паради, Кирчовци, Шишковци, Боновци, Кенет Мъртановци, укри, зеленкси, евростлантизъм до дупка. А на ромченченценцето - МЕДАЛ и пожизнена пенсия затуй, че съдейства за срещата на двама българи със създателя им - Господа наш. Кой не ще да се срещне с Бог.
  • 13
    1
    dgd
    Жалко, че цигането е оцеляло.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари