Мобилни екипи на полицията посещават 12 села в Русенско

0
Експерти от различни отдели ще отговарят на въпроси на местните жители
Експерти от различни отдели ще отговарят на въпроси на местните жители Снимка: Архив

Експерти от различни отдели ще отговарят на въпроси на местните жители

Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР) - Русе планира серия от посещения в малки населени места в региона през месец октомври 2024 година. Целта на инициативата е подобряване на диалога между правоохранителните органи и местните общности по въпросите на сигурността и обществения ред.

Според утвърдения от директора на ОДМВР - Русе график, мобилни екипи, съставени от служители на различни отдели на дирекцията, ще проведат срещи с представители на местната власт и жители в 12 села. Посещенията ще се осъществят в рамките на четири дни, като всеки път ще бъдат обхванати по три населени места.

В състава на мобилните екипи ще участват служители от отдел "Охранителна полиция", сектор "Пътна полиция", сектор "Противодействие на криминалната престъпност" и сектор "Противодействие на икономическата престъпност". Това разнообразие от експерти цели да осигури компетентни отговори на широк спектър от въпроси, свързани със сигурността и реда в малките населени места.

Графикът на посещенията е както следва:

  • На 2 октомври 2024 година екипите ще посетят селата Красен, Божичен и Кошов.
  • На 9 октомври 2024 година на дневен ред са Пиргово, Мечка и Тръстеник.
  • На 16 октомври 2024 година ще бъдат обходени Червен, Нисово и Щръклево.
  • На 30 октомври 2024 година инициативата ще завърши със срещи в Баниска, Могилино и Помен.

Всички посещения са планирани да се проведат в интервала от 9:00 до 12:00 часа. Важно е да се отбележи, че конкретните часове и места на срещите ще бъдат уточнени допълнително. Тази информация ще бъде предоставена на гражданите чрез кметовете или представителите на съответната местна администрация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари