Младежи снимат каскади пред сградата на Община Русе

0
Ентусиастът е избрал централния вход на общината за един от снимачните сегменти
Ентусиастът е избрал централния вход на общината за един от снимачните сегменти

Ентусиастът е избрал централния вход на общината за един от снимачните сегменти

Млад русенски ентусиаст е решил да заснеме кратко видео с велосипедни каскади на емблематични места в Русе. Видеото ще бъде с продължителност около 60 секунди и ще включва изпълнени от него каскади с велосипед.

Едно от избраните места за снимките е централният вход на сградата на Община Русе. Заснемането се осъществява с две камери, като предстои монтаж на видеото, след което ще бъде публикувано в социалните мрежи, предаде Русе Медиа.

По време на снимките се е налагало отделни опити да бъдат преустановявани, за да се гарантира безопасността на преминаващите граждани.

В същото време Община Русе е поставила забранителни стикери, ограничаващи влизането в административната част на сградата с електрически тротинетки. Забраната важи за пространството пред Информационния център и Пленарна зала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    КОЙ ЩЕ ПЛАЩА?
    КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ИЗПОЧУПЕНИТЕ ПЛОЧИ ОТ ТРОТИНЕТКИ И СКЕЙТОВЕ И РАЗНИ СКАЧАЩИ КЪНКИ? КОЙ ДИРИ ОТГОВОРНОСТ? И ТОВА ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ПРЕД ПОГЛЕДА НА КАМЕРИ,КООРС И ПОЛИЦИЯ? КОЙ,КОЙ ЩЕ ПЛАЩА? ПРЕДЛАГАМ ПЛАМЕН СТОИЛОВ И ПЕНЧО МИЛКОВ ДА ПЛАЩАТ С ДВАМА БИВШИ ДИРЕКТОРИ НА ПОЛИЦИЯТА.
  • 3
    4
    на майка ти името
    Площада не е ли зона забранена за велосипеди,както и "Александровска"?!!?
  • 5
    3
    !@#$
    Така е не съм се разравял колко ни струва КООРС или там както се нарича сега? Сигурно нещо към две хиляди лева годишно. Точно толкова ще струва един бездомник със сопа на тия стъпала.
  • 8
    2
    варненец
    смятай колко нямате какво да отразите и да напишете статия , щом с децата започнахте да се занимавате...
  • 9
    1
    Владо
    Следващият път с BMW-то или Golf-а директно в залата на общинския съвет...
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари