Младежи провеждат кампания срещу рака на гърдата в Русе

0
Всички русенци са поканени да се включат в инициативата
Всички русенци са поканени да се включат в инициативата Снимка: БТА

Всички русенци са поканени да се включат в инициативата

Младежи от Русе организират информационна кампания за превенция на рака на гърдата

В събота, 19 октомври, центърът на Русе ще се превърне в арена на важна здравна инициатива. Младежите от "Интеракт клуб Русе" ще проведат информационна кампания, насочена към повишаване на осведомеността за ранното откриване и превенция на рака на гърдата.

Детайли за събитието

Кампанията, озаглавена "Розова светлина", ще се проведе пред Съдебната палата в Русе от 11:00 до 15:00 часа. Целта на инициативата е да предостави на гражданите ценна информация за това сериозно заболяване и да подчертае значението на превантивните мерки.

Глобално значение

Събитието е част от световното движение за борба с рака на гърдата. "Интеракт клуб Русе" се присъединява към международните усилия за повишаване на информираността относно това заболяване, което засяга милиони жени по целия свят.

Дейности по време на кампанията

По време на четиричасовото събитие, младите активисти ще раздават информационни материали на минувачите. Те ще проведат разговори с гражданите, фокусирайки се върху важността на здравната култура и редовните медицински прегледи.

Призив за участие

Организаторите отправят покана към всички жители на Русе да се включат в инициативата. "Заедно можем да направим крачка към по-добро здраве и информираност!", споделят те, подчертавайки важността на колективните усилия в борбата с рака на гърдата.

Целева аудитория

Кампанията е насочена към хора от всички възрастови групи. Целта е да се достигне до широк кръг от обществеността, предоставяйки знания за ранна диагностика и превантивни мерки срещу рака на гърдата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари