Младеж загина на място при катастрофа в Сливен

0
Ударили са се два леки автомобила
Ударили са се два леки автомобила Снимка: Архив

Четирима пострадали са настанени в болница след челния удар между "Рено" и "Дачия"

Тежко пътнотранспортно произшествие (ПТП) отне живота на млад шофьор и изпрати четирима души в болница в петък вечерта край град Сливен. Инцидентът се случи на изхода на града в посока село Тополчане, на двулентовия път след бензиностанция "Лукойл".

Според информация от Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи (ОДМВР) - Сливен, сигналът за произшествието е подаден на телефон 112 около 19:00 часа на 20 септември 2024 година. Полицейски патрули и екипи на спешна помощ са били незабавно изпратени на мястото на инцидента.

При пристигането си на място, службите за спешно реагиране са установили, че в катастрофата са участвали два леки автомобила - "Рено Клио" и "Дачия Дъстър". Трагичният резултат от сблъсъка е смъртта на 19-годишния водач на "Рено Клио", жител на област Бургас. Четирима души, включително 58-годишният водач на "Дачия Дъстър" от град Сливен, са били транспортирани до болница за преглед и оценка на здравословното им състояние.

Първоначалните данни от разследването сочат, че вероятната причина за произшествието е неправилно изпреварване, извършено от водача на "Рено Клио". Полицията е извършила проверка за употреба на алкохол на 58-годишния водач на "Дачия Дъстър", като резултатът е бил отрицателен.

Движението в района на катастрофата е било временно затруднено до приключване на огледа на местопроизшествието. В момента трафикът се осъществява нормално и в двете посоки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари