Младеж счупи предното стъкло на товарен автомобил в Сеново

0
Полицията във Ветово разплете случай с повредено стъкло на "Мерцедес Спринтер"
Полицията във Ветово разплете случай с повредено стъкло на "Мерцедес Спринтер" Снимка: Асен Игнатов / Архив

Собственикът на автомобила подал сигнал четири дни след инцидента

Младеж от Сеново бе установен като извършител на вандалски акт върху товарен автомобил.

Полицейските служители от Районно управление - Ветово успешно разкриха извършителя на вандалски акт, при който бе повредено предното стъкло на товарен автомобил "Мерцедес Спринтер" в град Сеново. Инцидентът е станал на 13 септември около 22:00 часа в района на кръстовището между улиците "Еделвайс" и "Байкал".

Собственикът на повредения автомобил, жител на град Сеново, е подал официално заявление в Районно управление - Ветово на 17 септември. След получаване на сигнала, полицейските служители незабавно са образували проверка за установяване на данни за извършено престъпление по член 216 от Наказателния кодекс.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни действия, екипът на Районно управление - Ветово е успял да идентифицира извършителя на деянието. Оказало се, че става въпрос за 21-годишен мъж, също жител на град Сеново.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари