Младеж преби 75-годишна жена в село Градина

0
Младият мъж нахлул в дома на жената за да я ограби
Младият мъж нахлул в дома на жената за да я ограби

Младият мъж нахлул в дома на жената за да я ограби

22-годишен младеж е задържан за брутално нападение над възрастна жена в село Градина, съобщиха от МВР - Плевен.

Инцидентът е станал на 21 октомври 2024 година около 22:30 часа, когато извършителят е проникнал през незаключена входна врата в дома на 75-годишната жена. Нападателят е нанесъл множество удари с юмруци в областта на главата на възрастната жена, след което я е съборил от инвалидната количка, с която тя се придвижва.

След получен сигнал на 22 октомври 2024 година, служителите на реда са предприели незабавни действия по издирване на извършителя. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия, младежът е задържан за срок до 24 часа.

Пострадалата е прегледана в Комплексен спешен медицински диспансер - Плевен, където са констатирани отоци и охлузни рани. За случая е уведомен дежурен прокурор от Районна прокуратура - Плевен, като е образувано бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Отврат
    Ей джурналята, ай стига сте наричали тези получовеци - младеж, млад мъж, мъж......Това са гнусни мангали. Тези неща са само с 3 гънки в мозъка си - по една да ядат, бият и изнасилват. Че и се множат, като хлебарки.Това раждането на малки маймуни са го превърнали в добре платена работа и то на наш гръб.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Защо Ленчето не прави нищо днес?
- Тя замества шефа тази седмица...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари