Млад мъж загина при катастрофа на пътя Кубрат - Разград

1
Инцидентът е станал вчера в близост до село Топчии
Инцидентът е станал вчера в близост до село Топчии

Инцидентът е станал вчера в близост до село Топчии

На пътя между Кубрат и Разград е загинал 34-годишен мъж, след като автомобилът му е претърпял тежка катастрофа. Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР - Разград, Илияна Георгиева. Инцидентът е станал вчера около 15:40 часа в близост до село Топчии. Шофьорът на "Мерцедес Е280", жител на село Побит камък, е загубил контрол над превозното средство, което на ляв завой е излязло от пътя, преобърнало се в крайпътна нива, а мъжът е бил изхвърлен от автомобила и загинал на място.

Тялото на загиналия е транспортирано в болницата в Разград за аутопсия, а е взета и кръв за химичен анализ, уточни Георгиева. По случая е образувано досъдебно производство.

Ден по-рано, на главния път между Варна и Русе, в района на селата "Осенец" и "Дряновец" в Разградска област, станаха две катастрофи рано сутринта. За щастие, при тези произшествия няма сериозно пострадали.

Само за седмица, в периода от 19 до 25 август 2024 година, на територията на област Разград са регистрирани две тежки пътнотранспортни произшествия, в които един човек загина, а шестима други бяха ранени, сочи статистика на "Пътна полиция". За същия период са установени общо 1171 нарушения на Закона за движение по пътищата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    Редактор: Диляна Маринова!
    Ех, Диляно, Диляно, не се научи, че ИМЕНАТА НА СЕЛАТА НЕ СЕ ПОСТАВЯТ В КАВИЧКИ! Погледни се, ОТНОВО си написала „... в района на селата "Осенец" и "Дряновец" ...“, НЕГРАМОТНИЦЕ! Срам! Позор! Резил!
  • 2
    1
    Аз
    Много коли , много с шофьорски книжки, но без умения да шофират.Всеки ден новини, че някой загинал и други пострадали.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари