Млад мъж, маскиран като жена, краде дарения в Русе

0
Полицията разкри крадеца на дарения от храм "Свето Успение Богородично"
Полицията разкри крадеца на дарения от храм "Свето Успение Богородично"

Полицията разкри крадеца на дарения от храм "Свето Успение Богородично"

Органите на реда в град Русе са установили самоличността на лицето, откраднало кутията с дарения, предназначени за лечението на болно дете. Инцидентът се е случил в храм "Свето Успение Богородично" в крайдунавския град, съобщава Русе Медиа.

Отец Симеон от въпросния храм е първият, който алармира за случилото се. Според записите от охранителните камери, инсталирани в църквата, кражбата е извършена вчера около 12:00 часа. Извършителят е млад мъж, маскиран като жена, носещ перука.

Кутията за дарения е била поставена в храма със съгласието на Русенската митрополия. Чрез нея майката на болно дете е събирала средства за лечението му. Става въпрос за 7-годишния Марти от Русе, който се нуждае от специализирана медицинска помощ.

Въпреки че полицията вече е идентифицирала извършителя, отец Симеон призовава гражданите за съдействие: "Ако някой го познава и знае къде може да бъде открит, може да подаде информация във Второ районно управление", заяви свещенослужителят.

Този инцидент повдига въпроси за сигурността в храмовете и напомня за важността на общностната бдителност, особено когато става въпрос за благотворителни каузи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    8
    до Нов Кмет
    Казва се "простира", по-евроджендърски звучи.
  • 5
    7
    Нов Кмет
    Обзалагам се,че това е гнусния наркоман,който осмърдява този сайт с простотията си - Учуденият,запознатият и още един куп различни имена. Явно така се прехранва когато не проституира
  • 3
    6
    daskal
    Виждал съм го това педалче да върви намахано из Парка на младежта. Гнус!
  • 4
    5
    Осман
    Млад мъж маскиран като жена ,значи млад педал.🤑
  • 6
    4
    варненец
    кой е този индивид ? имена нещо ?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От нашия клас само Мишо е останал в България...
- Браво на него! Патриот!
- У затвора е...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари