Митницата в Русе продава на търг близо 35 000 литра алкохол

0
Складове в Русе, Разград, Свищов и Видин съхраняват хиляди литри конфискуван алкохол
Складове в Русе, Разград, Свищов и Видин съхраняват хиляди литри конфискуван алкохол Снимка: Агенция "Митници" / Архив

Складове в Русе, Разград, Свищов и Видин съхраняват хиляди литри конфискуван алкохол

Митницата в Русе обявява търг за над 34 000 литра алкохол.

Териториална дирекция (ТД) Митница - Русе започва процедура за продажба на значително количество алкохолни напитки, отнети или изоставени в полза на държавата. Общият обем на акцизните стоки, обект на търга, възлиза на 34 698 литра, съгласно официалната информация, публикувана на сайта на Агенция "Митници".

Алкохолните напитки се съхраняват в складови бази на ТД Митница - Русе, разположени в градовете Русе, Разград, Свищов и Видин. Заинтересованите страни имат възможност да извършат оглед на стоките на място във всеки работен ден от 1 октомври 2024 година до 7 октомври 2024 година включително, между 10:00 часа и 14:00 часа. За целта е необходимо предварително да бъде подадена заявка.

Важно е да се отбележи, че участието в търга е ограничено само до лица със специален статут - лицензирани складодържатели, които притежават лиценз за управление на данъчен склад съгласно разпоредбите на Закона за акцизите и данъчните складове. Този критерий значително стеснява кръга на потенциалните купувачи, но гарантира, че акцизните стоки ще бъдат обработени и съхранявани според всички законови изисквания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Pyce
    МАФИЯ В другите държави участват всички желаещи на явен търг с наддаване!!! Печели най-добрата оферта. Сега печели най-добрият подкуп!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Защо Ленчето не прави нищо днес?
- Тя замества шефа тази седмица...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари