Миро представя новата си песен "Има Смисъл"

0
В последните часове на януари Миро сподели новата си песен "Има смисъл" с почитателите на българската музика
В последните часове на януари Миро сподели новата си песен "Има смисъл" с почитателите на българската музика Видео: МИРО

Миро с нов радиосингъл "Има Смисъл".

В последните часове на януари Миро сподели новата си песен "Има смисъл" с почитателите на българската музика. Месец преди това тя беше достъпна само за 100 избрани от артиста личности.

https://youtu.be/c3MLMLoO2Lk

Специално създадена за проекта Антарктида - "Послание на края на света до хората от утрешния свят“, песента „Има смисъл“ е вдъхновена от пътеписа на Людмила Филипова „Пътуване до края на света“.

По нейна идея под българския храм „Св. Иван Рилски“ на о-в Ливинстън (база на Българския антарктически институт) навръх Рождество Христово се постави времева капсула за следващите 50 години с послание от днешните хора до хората от утрешния свят.

"Има смисъл" е създадена за времевата капсула и в този си вариант тя няма да бъде използвана за комерсиални цели.  Обмислям да я включа в предстоящия албум «Месия», но със сигурност ще бъде преработена за тази цел", сподели Миро.

Мисията на българските антарктици ще приключи през март със стъпването и на последната група от тях на родна земя. На 09.03 Людмила Филипова ще събере всички участници в проекта за да отвори тайните врати и координати на едно пътешествие, което започна сега и ще завърши в бъдещето.

"Има смисъл" е по музика и текст на Миро, аранжиментът е на Светлин Къслев. Китарите в песента изсвириха Пламен Ковачев и Огнян Георгиев jr.

Миро - Има Смисъл

Музика и текст – Мирослав Костадинов – Миро

Аранжимент – Светлин Къслев

Китари – Пламен Ковачев / Огнян Георгиев jr

Тонрежисьор – Димитър Mite Ганчев DigitalPlus

Мастеринг – Dave Kutch

Продуцент -  Miro music

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари