Микробус потегли сам и затисна мъж в бетонна стена

2
Пострадалият е със счупени ребра и травми в областта на таза
Пострадалият е със счупени ребра и травми в областта на таза Снимка: Архив

Пострадалият е със счупени ребра и травми в областта на таза

В ранните часове на деня тежък инцидент разтърси село Говедарци. Около 07:10 часа в Районно управление - Самоков е получен сигнал за необичаен пътен инцидент в центъра на населеното място.

Според първоначалната информация от Министерството на вътрешните работи, неправилно обезопасен микробус е започнал самостоятелно движение. При опит да спре превозното средство, собственикът му е бил притиснат в бетонна тераса. В последствие микробусът е ударил паркиран автомобил в задната му част.

Пострадалият е транспортиран незабавно за медицинска помощ. При инцидента той е получил сериозни наранявания, включващи травми в областта на гръдния кош, корема и лумбалните прешлени, както и фрактури на ребра и таз.

Правоохранителните органи са образували досъдебно производство за изясняване на всички обстоятелства около инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Симпозиум на гинеколози. На подиума се качва председателят и почва реч:
- Колеги, къде бъркаме?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари