Михаела Бориславова изгуби битката за живота си

1
Сарком на Юинг отне живота на младата майка, диагностицирана 11 месеца след раждането на дъщеря ѝ
Сарком на Юинг отне живота на младата майка, диагностицирана 11 месеца след раждането на дъщеря ѝ Снимка: Личен архив

За лечението на младата майка бяха събрани 280 000 лева само за дни

Трагичен край на борбата с рядко заболяване: Михаела си отиде въпреки огромната подкрепа.

Михаела, млада майка, за чието лечение бяха събрани 280 000 лева само за дни, е загубила битката с тежкото си заболяване. Тъжната вест беше съобщена от нейния съпруг, фотографът Златимир Араклиев, чрез публикация в социалните мрежи.

Диагноза, разтърсила семейството

Само единадесет месеца след раждането на дъщеря си, Михаела Бориславова получава страшната диагноза - Сарком на Юинг, рядък вид онкологично заболяване. Тази новина разтърсва не само семейството ѝ, но и цялата общественост, която се обединява в желанието си да помогне.

Надежда за лечение в чужбина

Събраната сума от 280 000 лева беше предназначена за лечението на Михаела в Турция. Въпреки бързата реакция и огромната подкрепа, за съжаление, младата жена не успява да пребори коварната болест.

Благородство в скръбта

В този труден момент, съпругът на Михаела - Златимир Араклиев, показва изключително благородство. Той споделя: "Предстои да разберем колко пари има останали в сметката на Михаела. Ще ви информирам за какви благотворителни каузи ще бъдат пренасочени събраните средствата". Тези думи демонстрират желанието на семейството да продължи да помага на други хора в нужда, въпреки собствената си загуба.

Последно сбогом

Поклонението пред Михаела ще се състои в храм "Света Троица", разположен на булевард "Константин Величков", в четвъртък от 11:30 часа. Това ще бъде възможност за близки, приятели и всички, докоснати от историята ѝ, да отдадат своята почит и да изразят съболезнованията си към семейството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари