Мехмед Дикме: Изненадан съм от сваленото доверие на ДПС към Иван Гешев

0
Мария Габриел е получила разрешение от Борисов да говори за отстраняването на Гешев, смята той
Мария Габриел е получила разрешение от Борисов да говори за отстраняването на Гешев, смята той Снимка: БГНЕС

Мария Габриел е получила разрешение от Борисов да говори за отстраняването на Гешев, смята той

"Изключително интересна е последната седмица, с толкова непредвидени политически събития. Едва ли някой е можел да предполага, че тези неща могат да се случат. Не бих казал, че е предварителен сценарий. Това е заигравка и опит за жертване в една определена посока, с оглед да се направи мнозинство и някакво правителство." Това заяви бившият министър на земеделието Мехмед Дикме в студиото на "Денят започва" по БНТ.

По думите му началото идва с изказването на Мария Габриел, че приоритет на нейно правителство ще бъде отстраняването на Иван Гешев от поста главен прокурор. Едва ли това е нейна инициатива, със сигурност тя е получила разрешение от Бойко Борисов да го обяви публично. Въпросът е защо сега, а не преди 10 дена, коментира Дикме.

През това време главният прокурор беше в САЩ, оттам като се върнат ръководители, стават събития. Дали някой не се е притеснил, че може главният прокурор да даде информация за някои неща и тук да има картбланш за по-сериозни действия? Не прави чест на прокуратурата публично да се държат по този начин, заяви Мехмед Дикме.

По думите му е изненадан от сваленото доверие от страна на ДПС към главния прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, имам запек... Какво ще ми препоръчате?
- Седем дни на Китен...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари