McDonald's продава по 6,5 милиарда бургера годишно

0
Купуват се средно по 75 хамбургера на всяка секунда
Купуват се средно по 75 хамбургера на всяка секунда

Купуват се средно по 75 хамбургера на всяка секунда

Нов доклад разкри впечатляващи данни за продажбите на бургери във веригата за бързо хранене McDonald's. Според анализ на The Takeout, базиран на официалните отчети на компанията, през 2021 година са продадени близо 6,5 милиарда бургера.

Тази зашеметяваща цифра означава, че ресторантите на McDonald's по целия свят продават средно по 75 хамбургера всяка секунда. Интересен факт е, че съществува специален уебсайт, който проследява и визуализира тези продажби в реално време.

Впечатляващият обем на продажбите може да е причината веригата да преустанови публичното отчитане на броя продадени бургери. Въпреки това, според информация на Wall Street Journal, още през 2013 година McDonald's е достигнал забележителната граница от 300 милиарда продадени бургера.

Предвид настоящите темпове на продажби, експертите предполагат, че McDonald's вероятно ще достигне своя 400-милиарден бургер в близко бъдеще.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    123
    Като има завършени олигофрени да ги тъпчат, ще продава. А сега някой педерасти се опитват да ни убедят, че добрата стара домашна сланина била много лоша. По сравнение макдоналда си е направо божествен айрян.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

DJ хванал златната рибка, но веднага я пуснал.
- Я, чакай, а трите желания - казала рибката.
- Оф, добре, казвай кои песни искаш, ама да знаеш, че "Луда по тебе" я нямам.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари