Мъж застреля свой роднина по време на лов край Дулово

0
Инцидентът се случва тази нощ
Инцидентът се случва тази нощ

Починалият е на 24 години

Мъж застреля свой роднина по време на лов край Дулово.

В землището на град Дулово, при лов на вреден дивеч, се случи трагичен инцидент, който доведе до фатален изход. Окръжна прокуратура - Силистра ръководи разследване за причиняване на смърт по непредпазливост.

Случаят се разиграва след полунощ на 22 август 2024 година, когато трима мъже, въоръжени с надлежно издадена бележка за разрешение, излизат на лов за дивеч. По време на лова, в резултат на неволен изстрел, 24-годишен мъж от групата е прострелян в областта на торса. Младият мъж е транспортиран незабавно до болнично заведение, но въпреки усилията на медицинския екип, животът му не може да бъде спасен.

Инцидентът е особено драматичен, тъй като тримата мъже се оказват роднини. В резултат на случилото се, 47-годишният Т.А. е задържан. Предстои да му бъде повдигнато обвинение по член 123, алинея 1 от Наказателния кодекс. Прокуратурата обмисля и удължаване на мярката му за неотклонение до 72 часа, в зависимост от преценката на наблюдаващия прокурор.

Окръжна прокуратура - Силистра продължава разследването под надзор и контрол, с цел изясняване на всички обстоятелства около трагичния случай.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Тъй де
    Е, тези тръгнали да убиват умишлено иииииииии.............
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари