Мъж заплаши полицаи с пистолет

0
Преди това е засякъл униформените с колата си
Преди това е засякъл униформените с колата си

Преди това е засякъл униформените с колата си

35-годишен мъж е задържан тази сутрин, след като е извадил пистолет и заплашил трима полицаи. Инцидентът започнал, когато мъжът шофирал автомобила си и засекъл друга кола. Вътре в засечената кола се намирали двама цивилни и един униформен полицай. След това двете коли продължили по пътя си.

Когато мъжът се изравнил с колата на полицаите, започнал да размахва пистолет. Ситуацията ескалирала, когато мъжът бил спрян в района на Военномедицинска академия (ВМА) и осъзнал, че в другата кола има полицаи. Оръжието, което мъжът размахвал, се оказало законно притежаван глок.

Полицията незабавно арестувала 35-годишния мъж и образувала досъдебно производство. Според информация от bTV, мъжът твърдял, че страда от психически проблеми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    До долните трима:
    Аре, аре, помним как съмсем скоро трима комплексирани късопишковци, работещи като ПОЛИЦАИ, докато се правят на велики „мъже“ , стреляха по колата на четирима невинни младежи посред нощ и застреляха едното момче! А ония лайнари, шефовете им от МВР, мълчат като проскубани путки по случая! *** https://offnews.bg/112/politcaj-prostrelia-19-godishen-v-pleven-mvr-malcha-do-saobshtenieto-824256.html
  • 4
    3
    daskal
    Много трябва да се замислят за узаконяването на оръжие в България! Само пълен неадекватник (дрогиран, пиян, психично болен и пр.) може да размахва законно притежаван пистолет! Наистина е късмет - негов и на обществото, че е попаднал на полицаи.
  • 8
    2
    Жжбжбб
    Нямам думи!!!!! Ако в Америка някой размахва пистолет на полицай,ЛИКВИДИРАТ го на момента!!!! Хич не е луд,прави се на такъв!!!
  • 8
    1
    На психично болен
    кой му е дал разрешително за огнестрелно оръжие? Кое от двете е вярно - луд ли е или на луд се прави . Какъв късмет, че е попаднал на полицай.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари