Мъж загина при пожар в село Бреница

0
Пожарникарите откриха обгорялото тяло на 81-годишен мъж след овладяване на огъня
Пожарникарите откриха обгорялото тяло на 81-годишен мъж след овладяване на огъня Снимка: БТА / Архив

Пожарникарите откриха обгорялото тяло на 81-годишен мъж след овладяване на огъня

Село Бреница бе разтърсено от трагедия в ранните часове на деня, след като пожар избухна в селскостопанска постройка и взе живота на възрастен жител на селото.

В 02:33 часа днес, е постъпил сигнал за пожар в частен имот в село Бреница. На място незабавно са изпратени екипи от огнеборци от Районната служба в град Кнежа, както и служители на местната полиция. Огънят е обхванал селскостопанска постройка, намираща се в двора на частен имот. Въпреки бързата реакция на пожарникарите, огнената стихия е причинила сериозни щети.

След успешното овладяване и потушаване на пожара, екипите са направили трагично откритие – в двора, до изгорялата постройка, е намерено безжизненото тяло на 81-годишния обитател на имота. По информация от органите на реда, тялото на мъжа е било силно обгоряло, което е затруднило идентификацията на първоначалния етап. Незабавно е организирано транспортиране на трупа за извършване на аутопсия, която ще даде яснота за точната причина за смъртта.

Местопроизшествието е било незабавно запазено от полицията, като е извършен и детайлен оглед на района. По първоначална информация, вероятната причина за пожара е късо съединение.

Случаят е поет от компетентните органи, които са образували досъдебно производство по случая. Работата по разследването продължава, като се очаква допълнителна информация след приключване на експертизите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари