Мъж загина при катастрофа на пътя Петолъчката - Мокрен

1
Лек автомобил се удари челно в ТИР
Лек автомобил се удари челно в ТИР Снимка: TV News Hessen / Архив

Лек автомобил се удари челно в ТИР

Тази сутрин в 06:30 часа на път І-7, в близост до кръстовище „Петолъчка“, стана тежка катастрофа, съобщават от пресцентъра на МВР - Сливен. Инцидентът се е случил при спускане към село Мокрен, когато лек автомобил „Фиат“, управляван от 72-годишен жител на община Омуртаг, внезапно е навлязъл в насрещната лента и се е сблъскал с товарен автомобил.

От силата на удара водачът на лекия автомобил е загинал на място.

В момента екипи на пътна полиция регулират движението, което временно е преустановено в района на произшествието. За безопасността на шофьорите са установени обходни маршрути, които включват следните направления: кръстовище „Петолъчка“ - Пъдарево - Сунгурларе - Садово - Медвен - Градец - Котел и Сливен - Ичера - Градец - Котел.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Москвич" пускат на пазара електречески автомобил. Пробегът зависи от дължината на кабела.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари