Мъж загина на пътя Шумен - Карнобат

4
Ограничено е движението в участъка Веселиново - Александрово
Ограничено е движението в участъка Веселиново - Александрово Снимка: БГНЕС

Ограничено е движението в участъка Веселиново - Александрово

Движението по пътя Шумен - Карнобат е временно ограничено в участъка между селата "Веселиново" и "Александрово" поради тежка катастрофа, съобщиха от Областната дирекция на МВРШумен. В резултат на инцидента водачът на лекия автомобил е загинал, а негов спътник е в тежко състояние.

По първоначални данни, катастрофата е станала след като леката кола се е движела зад тежкотоварен автомобил и се е ударила в задната му част. Тепърва предстои да се изяснят точните причини за инцидента, като на място се извършва оглед от органите на реда.

Инцидентът предизвика значителни задръствания в района, като се образуваха колони от автомобили и тежкотоварни камиони. За облекчаване на трафика, от Агенция "Пътна инфраструктура" призовават шофьорите да използват обходния маршрут: "Камчия" – "Съединение" – "Люляково" – "Вресово" – "Айтоски проход".

Агенцията апелира към всички водачи да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, особено по обходния маршрут. Трафикът се регулира от екипи на "Пътна полиция", които насочват автомобилите и контролират движението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари