Мъж в Перник осъден за 20-часов побой над жена

0
Съдът одобри споразумение за три години и шест месеца строг затвор
Съдът одобри споразумение за три години и шест месеца строг затвор

Съдът одобри споразумение за три години и шест месеца строг затвор

Мъж, пребивал и изтезавал жена в продължение на 20 часа, бе осъден на три години и шест месеца затвор. Решението бе одобрено от Районния съд в Перник след споразумение между обвиняемия и прокуратурата. Наказанието ще бъде изтърпявано при строг режим.

Случаят, който предизвика обществено внимание, се развива на 5 декември миналата година. По време на този инцидент мъжът в продължение на 20 часа е упражнявал физическо насилие над жената, с която е живеел на семейни начала. Срещу него бяха повдигнати няколко обвинения, като най-тежкото от тях бе за причиняване на средна телесна повреда в условията на домашно насилие. Насилието бе извършено по особено мъчителен и опасен за живота на жертвата начин.

Съдът в Перник призна подсъдимия за виновен и постанови присъда от три години и половина затвор. Определението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Аааааа
    В затвора ще му покажат как се изтезава!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари