Мъж твърди, че е бил пребит от охранители в нощно заведение в Пловдив

2
Над 5 охранители ме ритаха и налагаха с юмруци. За момент даже загубих съзнание, разказва Филип Круз
Над 5 охранители ме ритаха и налагаха с юмруци. За момент даже загубих съзнание, разказва Филип Круз Снимка: Филип Круз / Facebook

Над 5 охранители ме ритаха и налагаха с юмруци. За момент даже загубих съзнание, разказва Филип Круз

Мъж твърди, че е бил пребит от охранители в нощно заведение в Пловдив.

На 28 юли в Пловдив се разрази инцидент, който привлече вниманието на обществеността. Филип Круз сподели в социалните мрежи, че е станал жертва на побой от над петима охранители в нощно заведение. Той публикува снимки, показващи сериозни наранявания, включително счупен зъб и множество синини по тялото си.

Филип твърди, че не е конфликтен и не е употребявал алкохол във въпросната вечер. Според разказа му, без обяснение и предупреждение, той е бил хванат под мишниците от двама охранители и насила изведен от клуба. "Без обяснение, без предупреждение бях хванат (под мишниците) от 2 охрани, които ме замъкнаха нанякъде. Развиках се и помолих да ми кажат какво се случва. Последваха множество удари. Душиха ме. Събориха ме на земята. Над 5 охранители ме ритаха и налагаха с юмруци. За момент даже загубих съзнание", разказва той.

От Областната дирекция на МВР - Пловдив потвърдиха, че в ранните часове на 28 юли е получен сигнал за случилото се. Веднага са били иззети записи от камерите в заведението и е започнала проверка за изясняване на участниците в инцидента. Въпреки това, до момента Филип не се е явил за разпит в районното управление, което е съществен елемент от разследването.

Според Филип, нападението е било организирано, като охранителите го изхвърлили пред клуба, а неговите приятели били в шок и също изгонени. "Извлачиха ме и ме изхвърлиха пред клуба. Аз - бит, а всичките ми приятели - в шок и изгонени", допълва той.

Районна прокуратура – Пловдив образува досъдебно производство за случая

По повод запитване от медии Районна прокуратура - Пловдив образува досъдебно производство. Според официалната информация, на 28.07.2024 г., пред нощно заведение в Пловдив е била причинена телесна повреда на 27-годишния Филип К., като деянието е извършено от длъжностно лице. Разследването е възложено на 5 РУ, гр. Пловдив.

Досъдебното производство е започнато след подадена жалба, към която са приложени медицински документи и снимков материал, удостоверяващи нараняванията. Наблюдаващият прокурор от Районна прокуратура - Пловдив е дал указания да се разпитат всички замесени в случая лица и да се назначат нужните експертизи за разкриване на фактическата обстановка. Срокът за разследване е двумесечен, като се очаква след приключването му да бъдат представени окончателни заключения и евентуално повдигнати обвинения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари