Мъж свива цигара с марихуана на пейка на улица "Борисова" посред бял ден

1
Русенецът си е признал деянието
Русенецът си е признал деянието Снимка: Архив

Русенецът си е признал деянието

Мъж свива цигара с марихуана на пейка на улица "Борисова" посред бял ден

Инцидентът се разигра около 18:30 часа на 9 август, когато в Първо Районно управление - Русе постъпи сигнал за съмнително поведение на мъж, който седял на пейка на ул. „Борисова“ и свивал цигари със суха тревна маса, наподобяваща марихуана.

След пристигането на екип от Първо РУ, на място е установено, че мъжът е на 31 години и е местен жител. При извършената проверка, той доброволно е предал тревната маса на органите на реда и признал, че става въпрос за марихуана.

Случаят е внимателно документиран и е заведено бързо производство срещу 31-годишния мъж.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Ахааа
    Значи, да си пийвам ракийца или бирица на пейка до будна кома може, но да си свия една саска не може. Значи, две-три ракийци всекидневно може, не е зависимост или наркомания, но марихуаната е бича на обществото. Впрочем, колко престъпления /включително ПТП-та/ има след употреба на марихуана? Ако може в графика съпоставени с тия извършени след употреба на алкохол.
  • 0
    7
    Pasa
    Бастена от Здравец от 20 години е така ...
  • 1
    6
    До Димитрова
    Г-жо не нормално някакъв наркозависим да се дрогира в центъра на града където се разхождат родители с децата си, тоя ли наркоман ще им бъде за пример? Като иска да се самоубива има достатъчно места където да го направи, хората не са длъжни да го гледат тоя хубостник. Има също и стари хора които се събират около шадраваните да се спасят от жегите, те да не са длъжни да дишат помията на тоя тревоопасен олигофрен.
  • -2
    5
    До Димитрова
    Това,че си усетила презрение към себе си не се дължи на факта,че си от България,а на нещо друго: че си проста,тъпа,елементарна патка например
  • 5
    4
    От Далеч
    Това не трябва да се толерира отделно срадта която се носи от тоя боклук, в Испания глобата е 450 евро отделно веществото се конфискува и след претегляне и лабораторна проба съдия решава нататък как ще се процедира с индивида.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата родителска среща за новата учебна година ще започне от... 200 лв.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари